find your way>
find your way>
back
12 o' clock

'Erik Tanghe geeft regelmatig lezingen over onderstaande onderwerpen:

'Het hoe en het waarom van ziekte'
In deze lezing leg ik uit hoe ziekte ontstaat en dat het geloof als zouden microben en bacterien verantwoordelijk zijn voor alle ziektes fout is.
Door het feit dat ik 15 jaar geleden ontdekte dat ik in staat was het menselijk energieveld waar te nemen,  begon ik verbanden te zien tussen bepaalde verstoringen in het menselijk energieveld en het verschijnen van bepaalde ziektes.
Het maakte me duidelijk dat elk probleem begint met een negatieve emotie die het energieveld verstoord op een plaats die symbolisch verbonden is met de emotie..
Dat zorgt er niet alleen voor dat er op lange termijn een lichamelijk probleem optreedt maar quantumfysisch zorgt het er ook voor dat wij een werkelijkheid naar ons toehalen die resoneert met de emotie in ons energieveld

'Een Andere kijk op kanker'
Deze lezing legt ook uit hoe ziekte onstaat maar gaat kijken wat er gebeurt als wij deze ziekten telkens weer onderdrukken door het nemen van medicijnen waardoor het lichaam door extreme vervuiling, zuurstoftekort  en een hoge zuurtegraad niet anders kan dan het ontwikkelen van kanker..
Ik maak duidlelijk dat kanker geen ziekte is maar wel een laatste poging van het lichaam om een onbalans te herstellen, een ultieme manier om te overleven.
Kanker krijg je niet omdat je pech hebt, kanker krijg je omdat je het nodig hebt omdat je zonder kanker al veel langer dood zou zijn.. Ik leg ook uit hoe je op een eenvoudige manier kanker kan voorkomen en ook genezen..

'Quantumfysica, karma en onze gesimuleerde werkelijkheid'
In deze lezing leg ik enkele belangrijke wetten van de quantumfysica uit en hoe we die kunnen toepassen in ons leven..
Klopt het inderdaad wel dat ons bewustzijn realiteit creëert en als dat zo is, bestaat karma dan nog wel.. Is het geloof in karma niet een fatalistische manier om niet echt bij onszelf te komen..
Via de quantumfysica vinden we ook tal van aanwwijzingen dat de wereld waarin we leven niet meer is dan een gesimuleerde werkelijkheid die een spiegel is van de emoties die in ons leven..
We bekijken ook in hoeverre we deze werkelijkheid kunnen veranderen en of fatalisme wel op z'n plaats is.

'Beinvloeding van de mensheid'
Er gebeuren in onze wereld zaken die we eigenlijk logisch niet kunnen verklaren.
Er is zoveel geweld, ziekte en miserie op deze planeet dat het wel lijkt alsof de mens niet voorbestemd is om gelukkig te zijn.
Vrijheid lijkt een illusie en beinvloeding is overal..
Die beinvloeding zorgt ervoor dat er binnen ons emoties en overtuigingen leven die eigenlijk niet eens van onszelf zijn.
Dat is niet alleen vervelend.. het zorgt er ook voor dat quantumfysisch wij gebruikt worden als negatieve realiteitsgenerators en zolang we daar niet bewust van worden, blijft de wereld een puinhoop die resoneert met wat er in ons leeft..

Agenda geplande lezingen

LEZING 25 JULI 'BEINVLOEDING VAN DE MENSHEID - 'De Kleine bron Antwerpen' , Letterkundestraat 133, 2610 Antwerpen' - donderdag 25 juli - 20.00 u Meer Info...

LEZING 11 SEPTEMBER 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID - ' ESOTERISCHE VRIENDENKRING "UNIVERSEEL" GENT ' , Galerie-Feestzaal Dewulf - (gelijkvloers), Verkortingstraat, 42-44 (eenrichtingsstraat),9040 Sint-Amandsberg - Gent - woensdag 11 september - 20.00 u Meer Info...

LEZING 18 SEPTEMBER 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER - 'The Great White Whale Center' , The Great WHite Whale Center, Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek' - woensdag 18 september - 19.30 u Meer Info...

LEZING 26 SEPTEMBER 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER - 'Het Gildenhuis - Bazel' , Het Gildenhuis, Kruibekestraat 33 - Bazel' - donderdag 26 september - 19.30 u Meer Info...

LEZING 12 DECEMBER 'PRAKTISCHE QUANTUMFYSICA - 'Davidsfonds Kalmthout' Chalet St;-Jorisgilde Kruisbos 2 - 2920 Kalmthout' - donderdag 12 december - 19.30 u Meer Info volgt later...

Lezing 25 juli - Antwerpen Terug naar overzicht

LEZING 'BEINVLOEDING VAN DE MENSHEID - De Kleine Bron Antwerpen' Letterkundestraat 133, 2610 Antwerpen - donderdag 25 Juli - 20.00 u

Op donderdag 25 juli geef ik een lezing in Antwerpen met de titel 'Beinvloeding van de Mensheid'

"De quantumfysica leert ons dat waar menselijke waarneming is, de werkelijkheid verandert.
En we worden in deze moderne wereld meer dan ooit waargenomen.. door familie, je partner, politie, facebook, bewakingscamera's en al deze (al dan niet opzettelijke) observaties zorgen ervoor dat wij vandaag in een werkelijkheid leven die niet volledig de onze is..
We denken allemaal vrij te zijn maar is dat wel zo?
Kunnen we in deze werkelijkheid onze echte persoonlijkheid wel tonen?
De quantumfysica heeft al bewezen dat bewustzijn realiteit creëert maar is de realiteit die wij creëren wel helemaal zuiver?
Houden fake nieuws en media ons niet weg van onze zuivere ik.
Wordt ons bewustzijn niet zo gemanipuleerd dat wij door alle ruis in ons bewustzijn meewerken aan het creëren van een wereld vol van conflicten, onrecht, frustratie, vervuiling en egoisme?
Worden wij onbewust niet gebruikt als negatieve realiteitsgeneratoren?
Waarneming verandert de realiteit maar door voortdurend op onze smartphones te kijken, ontnemen we onszelf de kracht van creatie.
Bovendien wordt er rechtstreeks ingegrepen van buitenaf en die beinvloeding is zichtbaar in ons energieveld als donkere stoorenergieën die binnenkomen via zwakke punten in ons energiesysteem..
Traditioneel worden zulke energieën benoemd als geesten en entiteiten maar dat klopt niet.. Het is louter energie en het hangt van onze interpretatie af hoe die energie zich zal manifesteren..
We spreken ook over vaccinatie want laten virussen nu net een mooi bewijs zijn van beinvloeding van buitenaf.. "

Lezing 11 september - Gent Terug naar overzicht

LEZING 'QUANTUMFYSICA, KARMA EN ONZE GESIMULEERDE WERKELIJKHEID - 'ESOTERISCHE VRIENDENKRING "UNIVERSEEL" GENT , Galerie-Feestzaal Dewulf - (gelijkvloers), Verkortingstraat, 42-44 (eenrichtingsstraat),9040 Sint-Amandsberg - Gent - woensdag 11 september - 20.00 u
INSCHRIJVEN IS VERPLICHT (klik daarvoor op de schuine korte inhoud tekst hieronder)

Op woensdag 11 september geef ik een lezing in Gent met de titel 'Quantumfysica, karma en onze gesimuleerde werkelijkheid'

" We hebben allemaal al wel over quantumfysica of de leer van de allerkleinste materiedeeltjes gehoord, maar wat is en betekent het nu echt?
Wat houdt het precies in en hoe kunnen we het gebruiken in ons dagelijks leven? Heeft het eigenlijk wel nut om ons er in te verdiepen?
Kunnen we inderdaad onze werkelijkheid aanpassen, enkel en alleen door er naar te kijken zoals de quantumwetenschap beweert en creëert ons bewustzijn daadwerkelijk onze realiteit?
Als we quantumfysica toepassen kan en mag karma niet eens bestaan en is het slechts een verzinsel om ons weg te houden van het hier en nu.
Bovendien maken sommige wetten in de quantumwereld het wel heel waarschijnlijk dat onze wereld niet meer is dan een gesimuleerde werkelijkheid (iets wat steeds meer wetenschappers ook daadwerkelijk geloven) en als dat zo is, is karma helemaal overbodig en kunnen we ons afvragen of het nog wel zin heeft op zoek te gaan naar de perfecte partner, een huis en andere zekerheden, want het is net de quantumfysica die ons leert dat onzekerheid en probabiliteit de basis is van alles.
In deze lezing worden enkele belangrijke wetten uit de quantumfysica uitgelegd met voor-beelden uit ons dagelijks leven.
Vanuit diezelfde quantumwereld ontdekken we dat onze kijk op karma en de levenslessen die we hier te leren hebben, dienen herzien te worden en dat de wereld waarin we leven heel wat minder zeker en materieel vast is dan we vermoeden….Iets waar de wetenschap ondertussen ook steeds meer begint achter te komen. "

Lezing 18 september - Antwerpen/Borsbeek Terug naar overzicht

LEZING 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER' - Great White Whale Center, Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek' - woensdag 18 september 2019 van 19.30u tot 22u

Op Woensdag 18 september geef ik een lezing in Antwerpen-Borsbeek met de titel 'Een andere kijk op kanker'

"Kanker is de ziekte van deze eeuw.
In Amerika krijgt 1 op 3 mensen kanker.
Hoe komt het dat ondanks de steeds betere medische verzorging we steeds meer ziek worden?
Hoe komt het dat ondanks het nemen van een nooit geziene hoeveelheid medicijnen, ziekte en zeker kanker niet worden teruggedrongen maar steeds meer voorkomt..
Is er misschien een verband?
Is kanker eigenlijk wel een ziekte?
Moeten we niet onderzoeken wat de echte oorzaak van kanker en ziekte in het algemeen is?
Waarom laat ons immuunsysteem het toe dat cellen muteren tot een kankercel?
Als we ziekte en kanker echt willen overwinnen, wordt het hoog tijd dat we begrijpen dat kanker een waarschuwingssignaal is van een onderliggend probleem…
een probleem dat wanneer we het tijdig onderkennen, te voorkomen en te corrigeren is.
Erik Tanghe ontdekte 15 jaar geleden dat hij in staat was het energieveld (aura) van mensen te zien.
Dat maakte hem veel duidelijk over het ontstaan en het verloop van ziekte.
Het vertelde hem wat de echte oorzaak van ziekte is en hoe bij het negeren en onderdrukken van bepaalde symptomen het lichaam niet anders kan dan kanker te ontwikkelen..
Deze lezing geeft een heel andere kijk op het fenomeen kanker en maakt ons duidelijk dat het niet iets is wat ons zomaar overkomt. "

Lezing 26 september - Bazel Terug naar overzicht

LEZING 'EEN ANDERE KIJK OP KANKER' - Het Gildenhuis, Kruibekestraat 33 - Bazel' - donderdag 26 september 2019 van 20.00u tot 22.30u

Op donderdag 26 september geef ik een lezing in Bazel met de titel 'Een andere kijk op kanker'

"Kanker is de ziekte van deze eeuw.
In Amerika krijgt 1 op 3 mensen kanker.
Hoe komt het dat ondanks de steeds betere medische verzorging we steeds meer ziek worden?
Hoe komt het dat ondanks het nemen van een nooit geziene hoeveelheid medicijnen, ziekte en zeker kanker niet worden teruggedrongen maar steeds meer voorkomt..
Is er misschien een verband?
Is kanker eigenlijk wel een ziekte?
Moeten we niet onderzoeken wat de echte oorzaak van kanker en ziekte in het algemeen is?
Waarom laat ons immuunsysteem het toe dat cellen muteren tot een kankercel?
Als we ziekte en kanker echt willen overwinnen, wordt het hoog tijd dat we begrijpen dat kanker een waarschuwingssignaal is van een onderliggend probleem…
een probleem dat wanneer we het tijdig onderkennen, te voorkomen en te corrigeren is.
Erik Tanghe ontdekte 15 jaar geleden dat hij in staat was het energieveld (aura) van mensen te zien.
Dat maakte hem veel duidelijk over het ontstaan en het verloop van ziekte.
Het vertelde hem wat de echte oorzaak van ziekte is en hoe bij het negeren en onderdrukken van bepaalde symptomen het lichaam niet anders kan dan kanker te ontwikkelen..
Deze lezing geeft een heel andere kijk op het fenomeen kanker en maakt ons duidelijk dat het niet iets is wat ons zomaar overkomt. "