back
back to content
brand titel

Ruim 10 jaar geleden woedde er een hevige brand in de Kalmthoutse Heide, een natuurreservaat vlakbij de plek waar ik woon.
Dat gebeurde twee weken nadat de brandweer van verschillende korpsen een gezamenlijke oefening hadden gedaan om beter voorbereid te zijn als er een flinke brand zou ontstaan... en twee weken nadien gebeurt dat ook..
Toeval?
Opzet?
Je zou bijna gaan denken dat een op actie beluste brandweer de oefening zo opwindend vond dat hij het wel eens met echte vlammen wilde meemaken maar is zo'n veronderstelling wel terecht?

brand

Elke gedachte creëert een mogelijkheid binnenin deze holografische werkelijkheid.
Dat geldt voor jouw gedachten maar ook voor de gedachten van die naar actie snakkende brandweerman.
Elke gedachte creëert een mogelijk verhaal binnenin de overvloed aan mogelijke verhalen van dit hologram en of deze gedachte al dan niet werkelijkheid zal worden, hangt af of er iets is waarop het kan aanhaken, een angst, een diep verlangen, een geluid zoals een uitgesproken wens of angst.
Er hoeft dus geen opzet achter het gebeuren te zitten.
Er hoeft geen pyromaan met een lucifer rond te lopen.
Het hologram voegt zo'n projectie zelf wel in.

9/11

9/11
Ruime tijd vooraleer er twee vliegtuigen zich in de Twin Towers van New York boorden, hadden veiligheidsdiensten al de mogelijkheid geopperd dat terroristen wel eens een vliegtuig zouden kunnen kapen om er ergens mee tegenaan te vliegen.
Als dan zoiets later gebeurt, kan je natuurlijk onmiddellijk concluderen dat diezelfde veiligheidsdiensten het zelf hebben georganiseerd.
Als je er echter vanuit gaat dat deze hele realiteit een holografische illusie is, heb je alleen voldoende collectieve angst nodig om het op de één of andere manier aan te trekken en in onze werkelijkheid te halen ongeacht wie het dan organiseert.

angst
De gedachte was er al, er was enkel iets nodig om op aan te haken.
Dat lijkt onmogelijk en ver gezocht maar het is minder gek dan je zou vermoeden.

Tijd – ruimte

Het zit zo..
Elke gedachte wordt een mogelijkheid binnenin dit hologram..
Een gedachte wordt niet meteen realiteit omdat het niet tijdsgebonden is.
Gedachten zijn immers elektrische impulsen die tegen quasi lichtsnelheid reizen en ervaren daarom geen tijd..
Omdat wij in een tijd en ruimte gebonden realiteit leven, zijn gedachten initieel niet in staat om invloed uit te oefenen op die ruimte-tijd werkelijkheid die wij onze wereld noemen.
Ze kunnen enkel in onze leefwereld verschijnen als de ontstane mogelijkheid kan aanhaken op iets wat wel ruimte en tijdsgebonden is... een emotie bijvoorbeeld of een geluid, twee fenomenen die tijdsgebonden zijn en dus wel invloed uitoefenen op onze werkelijkheid.
Ooit al eens meegemaakt dat je ergens aan denkt of naar op zoek bent en er meteen een publiciteit via google op je scherm verschijnt zonder dat je ook maar enige zoekopdracht hebt ingetikt?
Daar kan je allerlei technologische verklaringen voor gaan zoeken die er misschien wel zijn maar het zou ook wel eens kunnen dat jouw gedachten een mogelijkheid hebben gecreëerd die gemanifesteerd wordt doordat het bij jou aanhaakt op een emotie.
Of nog eenvoudiger..

Ooit al meegemaakt dat je heel sterk aan iemand dacht en dat die persoon je plots opbelde of je hem tegen het lijf liep?
Toeval of ook een reactie vanuit het hologram?

Toeval bestaat niet

Toeval bestaat niet, zeggen we al gauw en dat klopt ook.
In begin 1900 schreef Karl Jung, de grondlegger van de psychoanalyse een boek samen met Wolfgang Paulie, één van de grondleggers van de kwantumfysica, en daarin vertellen ze dat toeval niet meer is dan een informatieoverdracht tussen het hologram waar wij in leven en ons persoonlijke hologram, reagerend op onze emoties.
Is het niet jammer dat kennis die toen al aanwezig was en zich ook als informatie in dit hologram bevond, tot nu toe nog steeds niet het grote publiek heeft bereikt..
Dat bepaalde informatie vanuit het hologram niet tot ons doordringt heeft veel te maken met allerlei gebeurtenissen die als bezigheidstherapie in onze werkelijkheid worden binnengeschoven en die ons weghouden van de kern van alles en die kern zit in onszelf.

Zwarte gaten

zwarft gat
Het idee van een holografische werkelijkheid hebben we te danken aan de studie van zwarte gaten in het universum.
Deze op het eerste gezicht ver van mijn bed show heeft er voor gezorgd dat wetenschappers bestaande theorieën dienden te herzien omdat de gedragingen van zwarte gaten de basiswet van het behoud van energie leken te schenden.
Alles wat in een zwart gat verdwijnt, is immers voor altijd verloren en omdat energie of informatie niet verloren kan gaan, zat daar een flink probleempje waar nu dus wel een oplossing voor is.
Simpel gezegd is alles wat in een zwart gat verdwijnt, zowel aanwezig in het zwarte gat als op de rand van het zwarte gat waar het blijft zitten op de event horizon (de rand van waaruit terugkeer uit het zwarte gat niet meer mogelijk is, een plek waar de tijd ook stilstaat).
Die twee versies van alle informatie die in een zwart gat verdwijnt, blijven met elkaar verbonden en dat principe van verstrengelde deeltjes, want daar gaat het om, werd reeds veelvuldig in laboratoria bevestigd.

De link met onze volledige werkelijkheid is vrij snel gelegd.
Alles wat zich in onze werkelijkheid afspeelt, bevindt zich ook in een tweede geïnformatiseerde versie aan de buitenkant van het universum en onze werkelijkheid is dus niet meer dan een gigantische geavanceerde holografische projectie.
Het feit dat wij het niet zo ervaren, heeft enkel te maken met de beperkingen van ons brein.
We denken wel dat we slim zijn maar alhoewel 6000 gedachten per dag (sommigen denken dat het er veel meer zijn, tot wel 90.000) best wel flink is, zit er weinig consistentie in die gedachten en lopen we hopeloos verloren in vastgeroeste concepten en overtuigingen.

dualiteit

Dit is behoorlijk belangrijke kennis want als heel veel mensen geloven dat Bill gates een smeerlap is die ons allemaal onvruchtbaar, verlamd of dood wil hebben, dan groeit de kans exponentieel dat deze mogelijkheid zich ook daadwerkelijk gaat uitvouwen want alle info binnenin het hologram zoals dit soort gedachten worden mogelijkheden van het hologram en die mogelijkheid heeft niet meer nodig dan wat negatieve emoties zoals frustratie, machteloosheid, angst of opstandigheid om zich te manifesteren.
Dit systeem werkt in twee richtingen.
Wat er hier binnenin het hologram, in jouw hoofd dus wordt gedacht, wordt neergeschreven op de rand van deze werkelijkheid maar wie in staat is dit hologram te beinvloeden via de buitenkant, kan informatie en dus ook gedachten creëren die binnen zullen komen bij ons zonder dat we beseffen dat ze eigenlijk niet van ons zijn.

holografische projectie

Gebeurt dat ook?

Ik laat het antwoord aan jullie maar iedereen heeft als wel eens een gedachte gehad waarvan je je afvroeg waar ze in Godsnaam vandaan kwam.
Wees dus op je hoede.
Als je naar het nieuws luistert of op alternatieve kanalen nieuwe informatie tot je neemt, voel dan goed of die informatie ook daadwerkelijk resoneert met wie je werkelijk bent en niet met één of andere angst of twijfel die niet eens van jou is.
We worden als mens voortdurend bespeeld, gebruikt of zeg maar misbruikt.

Wakker worden

Het wakkerwordingsproces van de mens en dus van jezelf is volop aan de gang en er wordt alles aan gedaan om jou lekker in dualiteit te houden.

Poetin is de slechterik
Europa staat synoniem voor verbondenheid
De voedselprijzen gaan blijven stijgen
De CIA geeft het bestaan van Ufo's toe
Gevaccineerde mensen vallen massaal dood

en het gaat er niet eens over of dit nieuws wel of niet waar, goed of slecht is.
Het gaat er om wat het emotioneel met jou doet want als jij uit balans raakt door dit soort nieuws en je wordt kwaad, opstandig of verdrietig dan wordt jouw wakkerwordingsproces vertraagt en daar gaat het om..
Neem actie en leef vanuit neutraliteit.
Voel steeds wat van jou is en wat van een ander.
Oordeel niet maar observeer en voel kordaat of dit in jouw werkelijkheid past.

Alle emoties kan je onderverdelen in twee categorieën..
liefde en angst
klinkt misschien wat suf en new agerig maar besef dat alle emoties zoals machteloosheid, verdriet, woede, neerslachtigheid voortkomen of een vorm zijn van angst... en dan rest er nog maar 1 vraag:

BEN JIJ EEN BANGERIK OF BEN JE EEN KRIJGER DIE VANUIT LIEFDE KRACHTIG ZEGT DAT HET GENOEG IS GEWEEST

ET

If you want to know the real truth of life