back
back to content
corona vaccinatie

De vaccinatiecampagnes tegen corona zijn wereldwijd begonnen en dat is beangstigend en ontmoedigend..
Nog nooit eerder werden vaccins zo snel ontwikkeld, enkel getest door de fabrikant zelf en losgelaten op de mens zonder lange termijneffecten te onderzoeken.
Fabrikanten van vaccins zijn niet verantwoordelijk voor eventuele problemen en alle andere alternatieve oplossingen die o.a. gebruikt werden om Donald Trump er snel bovenop te krijgen worden genegeerd..

Vaccinaties indirect verplichten door niet gevaccineerde het erg moeilijk te maken voor een ziekte die bij de meeste mensen niet eens symptomen veroorzaakt, heeft zelfs geen enkele komplottheorie nodig om verdacht gevonden te worden.
Maar ondanks alle verdachte omstandigheden, mogen we ons niet verliezen in allerlei doemscenario's.
Zo gaat er het gerucht dat de nieuwe mRNA vaccins ons menselijk DNA zouden veranderen.
Bij het herbekijken van enkele lezingen die ik zelf gaf, merkte ik dat ook ikzelf dat stukje niet duidelijk genoeg heb overgebracht..

De nieuwe mRNA vaccins veranderen ons DNA NIET.. maar er zijn wel andere mogelijke problemen die net zo goed wijzen in de richting van genetische manipulatie.
Ons DNA bezit alle informatie over de bouw van ons lichaam en bevindt zich in de celkern (nucleus) en stuurt zelf mRNA naar de ribosomen (zie tekening hieronder) die op hun beurt proteines voor de opbouw van nieuwe cellen produceren.
Het stukje code dat zich in de nieuwe mRNA vaccins bevindt, dringt onze cellen binnen en wordt door de ribosomen van onze cellen 'gelezen' waardoor die ribosomen de instructie krijgen om de spikes (de uitsteekseltjes) van het coronavirus te gaan fabriceren.
Die spikes worden door de cellen het lichaam ingebracht en door het immuunsysteem als niet normaal herkend zodat bij het binnendringen van een echt en volledig coronavirus het immuunsysteem die nieuwe vijand onmiddellijk identificeert..

anatomy of a cell
'een mRNA vaccin bestaat uit een stukje code dat rechtstreeks naar de riboosomen van onze cellen gaat'

Alhoewel het idee en de technologie eigenlijk fenomenaal is en ik onder de indruk ben, dat dit al kan, heb ik er behoorlijk wat bedenkingen bij..
Het immuunsysteem van ons lichaam trainen om iets wat door onze eigen cellen wordt gefabriceerd te herkennen en aan te vallen als een indringer zet de deur open naar auto immuunziektes.
Dat zou ieder logisch denkend mens moeten begrijpen.

Een mRNA vaccin brengt een stukje mRNA code rechtstreeks naar de ribosomen (zie tekening).
Ribosomen fabriceren proteinen voor de cellen maar ook proteinen voor de fabricage van nieuwe ribosomen..
Die proteinen gaan naar de nucleolus die deel uitmaakt van de celkern waar het opnieuw gecombineerd wordt met rDNA (ribosoom DNA) om uiteindelijk nieuwe ribosomen te vormen..

Een mRNA vaccin zou dus in de toekomst wel eens verantwoordelijk kunnen zijn voor een gewijzigde vorm van ribosomen die instaan voor de productie van proteinen, een deel van de bouwstenen van ons lichaam.

ribosoom DNA
'rDNA of ribosoomDNA communiceert wel degelijk met de celkern door geproduceerde proteinen terug naar de nucleolus te sturen'

Dat mRNA vaccins op lange termijn problemen 'kunnen' veroorzaken, zou voor ieder logisch denkend mens een vanzelfsprekende mogelijkheid moeten zijn en het feit dat een vaccin wereldwijd gaat toegepast worden zonder daar onderzoek naar te doen, is voor mijn part alvast een medisch experiment zonder voorgaande..
Er zijn twee goeie kanten aan dit verhaal..
Door tijdsdruk zijn de proeven op dieren bij de ontwikkeling van dit vaccin overgeslagen..
Ik ben dus blij voor die dieren...

Ten tweede zullen we allemaal te rade moeten gaan bij onszelf en diep binnen ons diepste wezen gaan voelen waar de waarheid ligt..

Wees dan ook trouw aan die waarheid en bij alle nieuws dat ons ter ore komt.. voel of het ook jouw waarheid is en ga op onderzoek..
In tijden dat de reguliere media meer gekleurde waarheden verkondigt dan ooit, dienen wij er ons voor te behoeden mee te gaan in allerlei geruchten die net zo fout zijn..
Als wij als dragers van een nieuw bewustzijn, geloofwaardig willen zijn, gaat kennis hand in hand met het hart..
..wees kritisch en ken jouw waarheid...
Ik ken alvast de mijne..

ET

If you want to know the real truth of life